Espanyol

1a divisió

alavés 0 - 0 espanyol

Diego López signa l’empat davant l’Alavés (0-0)

Espanyol. Els catalans empaten a zero a Vitòria en un duel on el porter gallec s’ha convertit en l’heroi salvant el seu equip amb dues ocasions decisives en el temps de descompte

Duel de digestió lenta el viscut avui a Mendizorrotza. Un Alavés conservador ha anat adormint a un Espanyol que ha fet el seu primer xut a porta a l’hora de partit amb un xut de Sébastien Corchia que avui ha debutat amb la blanc-i-blava. Les mesures profilàctiques dels locals combinat amb l’esterilitat ofensiva barcelonina ha donat com a combinació un empat a zero. L’Alavés ha esperat una errada per emportar-se el tres punts i la claredat d’idees del catalans en els últims metres no s’ha vist enlloc. I en els últims minuts, Diego López s’ha convertit en l’heroi en salvar el seu equip amb dues gran aturades, la segona, a un xut de Rubén Duarte.

L’Espanyol, amb aquest resultat, suma el primer punt al seu caseller després de la derrota en la primera jornada davant el Sevilla al RCDE Stadium. Ara els blanc-i-blaus tenen una setmana, de nou, atapeïda amb la tornada de l’Europa League a Ucraïna davant el Zorya, el gran objectiu immediat de l’equip i diumenge jugarà davant el Granada a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)