Espanyol

Calleri, arriba el davanter desitjat

Espanyol. Ahir es va fer oficial la incorporació de l’atacant argentí, que jugarà com a cedit fins al 30 de juny de l’any que ve, amb una opció de compra

25

milions

l’opció de compra

Jonathan Calleri és, oficialment, jugador del RCD Espanyol des d’ahir. A darrera hora de la tarda, el club blanc-i-blau anunciava la seva incorporació, que és la setena per a la plantilla de David Gallego, després de les de Bernardo Espinosa, Ander Iturraspe, Andrés Prieto, Fernando Calero, Matías Vargas i Sébastien Corchia. El davanter argentí, que el mes vinent farà 26 anys, arriba com a cedit, amb una opció de compra xifrada en 25 milions d’euros. Calleri coneix la lliga espanyola, ja que ha jugat, també com a cedit, en el Deportivo Alavés i en la UD Las Palmas. La lliga passada, amb l’equip vitorià, va signar nou gols i va ser determinant per aconseguir la permanència. A les Canàries, la temporada 2017/18, va fer la mateixa xifra de gols, però no va poder evitar el descens. Tot i la seva joventut, té una dilatada experiència arreu del món: al seu país va jugar amb l’All Boys i el Boca Juniors; a l’Uruguai, amb el Deportivo Maldonado; al Brasil, amb el São Paulo, i a Anglaterra, amb el West Ham United.

Durant la jornada d’ahir, l’Espanyol va acabar de tancar els últims detalls de l’acord amb el CD Maldonado, el club uruguaià que pertany al fons d’inversió propietari dels drets del jugador. Calleri, per la seva banda, va arribar ahir mateix a Barcelona i aquesta tarda, a les cinc, després de passar la revisió mèdica a la clínica Corachán, serà presentat a l’auditori Joan Segura Palomares de l’RCDE Stadium.

Chen arribarà demà

El propietari de l’Espanyol, Chen Yansheng, arribarà demà a Barcelona per viure de prop el tancament del mercat d’estiu. Està previst que l’empresari xinès es reuneixi amb la direcció esportiva del club i amb David Gallego. Diumenge que ve seurà a la llotja de l’RCDE Stadium en el partit contra el Granada i tornarà al seu país la setmana vinent.

BONES XIFRES

Ha marcat nou gols els dos últims cursos, amb l’Alavés i la UD Las Palmas

EL SEU DIA D’AVUI

Després de passar la revisió mèdica serà presentat, a les 5 de la tarda, a l’RCDE Stadium

Físic imponent i professionalitat

Manolo Márquez

Conec Jonathan Calleri de la seva primera etapa en la lliga espanyola, quan vam coincidir a la UD Las Palmas, i guardo un molt bon record personal d’ell. En l’àmbit esportiu, tot i que no presenta una gran envergadura, és un davanter que s’imposa pel seu físic. No destaca pel fet de ser ràpid, però tampoc és lent. És fort, sap jugar d’esquena a la porteria, remata molt bé amb el cap i és un excel·lent llançador de penals; no recordo que n’hagi fallat cap. A més, és un futbolista molt disciplinat i molt professional. Els que creguin que farà el mateix paper que Borja Iglesias s’equivoquen, perquè les seves característiques són diferents de les del Panda. Calleri no és tan golejador, però la seva capacitat de treball és inesgotable. Tot i així, els seus registres golejadors en el Las Palmas i en l’Alavés són prou bons. De fet, s’assembla molt més a Facundo Ferreyra, amb qui competirà o bé acompanyarà en la davantera, si Gallego aposta pel 4-4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)