Espanyol

Gallego: “És una final”

Europa League. El tècnic està davant el gran repte de tornar a l’Espanyol a Europa 12 anys després si elimina al Zorya. “Estem en la meitat del camí i ara hem de rematar-ho”

David Gallego ha parlat aquesta tarda per valorar el duel del play-off de tornada de l’Europa League davant el Zorya. El conjunt català va aconseguir un 3-1 en el partit d’anada al RCDE Stadium i ara necessita tancar l’eliminatòria a Ucraïna per tornar a Europa 12 anys després de la mítica final de Glasgow del 2007. “Sabem que és un dia important. Fa 12 anys que no estema Europa però en aquests 12 anys l’Espanyol també ha disputat partits importants. Sabem de la dificultat i de l’ambient que ens trobarem però estem preparats per competir”, ha explicat el tècnic que sap quin és el repte que tenen. “És una final, es decideix qui entra en la fase de grups. He considerat que era important que tots els jugadors estiguessin amb nosaltres i per això me’ls he emportat a tots”. El surienc nota en l’ambient que no és un duel qualsevol. “Noto que és un partit especial per la repercussió que té. Estem en la meitat del camí i ara hem de rematar-ho. Hem condicionat tota la pretemporada a entrar en la fase de grups de l’Europa League”. El tècnic ha estat qüestionat per l’aspecte emocional del partit. “Tenim jugadors, dins de la plantilla, amb una experiència brutal i el que hem de fer és afrontar aquest partit amb naturalitat” i quant al guió del partit sap que hi haurà un fort component ambiental. “Treballem amb la idea que el camp estarà ple” i ha afegit: “És important guanyar i passar l’Eliminatòria. Només pensem a ser millors que ells. Hem de contrarestar les seves virtuts i atacar les seves debilitats. Veure un Espanyol que competirà al cent per cent”.

Per últim no té pensat quin discurs motivacional farà dins del vestidor als seus deixebles. “Soc una personal emocional i el que senti els hi diré. No m’ho preparo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)