Espanyol

L’Espanyol fa història i torna a Europa

Europa League. Signa un empat davant del Zorya, amb gols de Ferreyra i Matías Vargas, un resultat que certifica la seva presència al vell continent 12 anys després

zorya 2(1) Espanyol 2 (3)

ZORYA:Txevtxenko; Tymchyk, Abu Hanna, Cheberko, Mykhaylichenko; Ivanizenya; Korchegin, Lednev (Yurchenko, 68’), Gromov (Rusyn, 58’), Khomchenovskiy; Budkivsky ( Kabayev, 81’).ESPANYOL:Diego López, Javi López, Lluís López, Fernando Calero, Didac Vilà; Marc Roca, Sergi Darder (Víctor Sánchez, 64’), Granero; Melendo, Matías Vargas (Campuzano, 76’), Facundo Ferreyra (Wu Lei, 73’).GOLS:0-1 (33’) Ferreyra; 1-1 (54’) Lednev; 1-2 (61’) Matías Vargas: 2-2 (77) Rusyn.ÀRBITRE:Radu Petrescu (romanès) no ha va mostrat cap targetes grogues .PÚBLIC:Partit de tornada dels play-off de l’Europa League. Slavutych-Arena. Uns 10.000 espectadors han vist el partit en directe..

Una nova generació d’aficionats periquitos podran presumir de veure el seu equip a Europa. I és que l’Espanyol ha fet història eliminant al Zorya amb gols de Facundo Ferreyra i de Matías Vargas. Dues dianes que han fet impossible la remuntada del conjunt ucraïnès. Un rival que ha començat amb força el partit però s’ha vist superat per l’eficàcia rematadora dels barcelonins. Els ucraïnesos sempre han anat a remolc en el marcador. Una càrrega molt feixuga pel 3-1 en contra de l’anada. Lednev, amb un bon xut prèvia errada de la defensa catalana, i Rusyn, en els últims minuts, han signat l’empat final. L’Espanyol estarà demà al sorteig de grup de l’Europa League a Mònaco i posa fi al seu període més llarg de la seva història sense jugar competició oficial al vell continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)