Espanyol

L’Espanyol torna a Europa amb una ruta per l’est

Europa League. Els catalans han quedat enquadrat en el grup H amb el CSKA de Moscou, el Ludogorets de bulgària i el Ferencvaros d’Hongria. Un quadre amb opcions per classificar-se

L’Espanyol ha conegut aquest matí els seus rivals per la fase de grups de l’Europa League en el que és el seu retorn a Europa 12 anys després. Els barcelonins, que partien en el bombo 3 i no eren caps de sèrie, han quedat enquadrats en el grup H amb el CSKA de Moscou, el Ludogorets de Bulgària i el Ferencvaros d’Hongria. El rival més dur, i favorit del grup, és el CSKA de Moscou. Un equip amb molta tradició a Europa i un dels equips més potents de Rússia i tindrà com a principal rival pel segon lloc, que dona la classificació, en la figura del Ludogorets. Un equip amb poc nom però molt competitiu. Tot i això, els catalans han tingut sort d’evitar els equips més competitius com eren l’Arsenal o el Manchester United, italians o alemanys que eren els més perillosos.

Per la seva banda el Sevilla, que era cap de sèrie, ha quedat enquadrat en el grup A, el més fàcil del sorteig, i que enfrontarà els andalusos al Apoel de Nicòsia, Qarabag i Dudelange. Un grup assequible per l’equip entrenat per Julen Lopetegui.

Per la seva part, el Getafe, el tercer equip participant de la lliga espanyola, està en grup C i tindrà com a rivals al Basilea, Krasnodar i Trabzonspor. Un grup on els madrilenys també tenen certes facilitats per passar a la següent fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)