Espanyol

David Gallego: “L’afició estarà orgullosa de veure jugar l’equip”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau demana que la graderia de l’RCDE Stadium empenyi a l’equip quan les forces li fallin

L’entrenador de l’Espanyol, David Gallego, ha parlat en roda de premsa aquesta tarda, dos dies després de la classificaió per a la fase de grups de l’Europa League i un dia abans del partit de lliga contra el Granada, a l’RCDE Stadium. Gallego ha començat enviant un missatge de condol a Luis Enrique: “Voldria donar unes paraules d’anim a Luis Enrique i la seva família. Aquests sí que són momets durs, dificuils i dolorosos. El meu més sentit condol a ell i a la seva família.” Després, aquestes han estat les seves respostes:

Com està l’equip després de la ressaca europea?: “És el que volíem. Hem dedicat a aquesta classificació europea tots els esforços des que vam començar la pretemporada. L’equip arriba d’un viatge llarg i no tenim el temps que voldríem per preparar el partit, per això vull demanar a l’afició que, quan estem patint, ens donin el seu alè. Després, tindrem quinze dies per seguir creixent i per preparar-nos.”

La importància de guanyar el partit contra el Granada: “Estem a l’èlit i l’exigència és guanyar sempre. Com millor fem les coses, més a prop del triomf estarem.”

Ara, sense partits afegits, millorarà l’equip?. “No tinc cap dubte. Crec que l’equip no ha arribat al nivell de joc, ni al nivell físic, que volem aconseguir. Però hem competit en unes eliminatòries que tothom donava per segur que passariem, amb només tres setmanes de preparació. Per crèixer cladrà un procès. Per aixpo necessitem a l’afició.”

El sorteig de l’Europa League. “Ara no toca valorar-lo. Hem tingut tant poc temps que només he pensat en el Granada.”

El Granada: “Espero un rival ambiciós, acaba de pujar i porta una línia ascendent. El seu estat anímic és bo i, tot i que van perdre a casa la setmana passada, a Vila-real van marcar quatre gols. Serà un partit complicat. No ens voldran deixar pensar, ens desgastaran. Nosaltres hem de mirar d’interpretar bé el partit.”

Supervivents: “En aquestes setmanes de pretemporada hem estat supervivents. Dijous vam jugar una final i contra el Granda serà un partit molt important.”

Adri Pedrosa i Naldo “Som optimistes amb les seves recuperacions. Pedrosa té bones sensacions i Naldo no crec que tingui cap problema per poder jugar demà.”

Calleri: “Pot entrar a la llista. Ha vingut en molt bon estat, però li falta competir. S’ah de posar en la dinàmica de l’equip. Això no vol dir que no pugui ajudar-nos demà.”

Quan veurem l’Espanyol que vol?: “Tots els equips necessiten un procès. Sóc optimista, perquè sé quin cami agafem i sé els jugadors que tinc. Estic convençut que l’afició de l’Espanyol estarà orgullosa de veure jugar el seu equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)