Espanyol

Víctor Sánchez: “És difícil competir tenint aquestes errades”

Espanyol.Fa autocrítica pel nivell donat a la lliga. “Hi ha coses que ens estan matant. Tots pensàvem que estaríem millor a hores d’ara”, ha dit

Víctor Sánchez ha passat aquest matí per la sala de premsa per valorar el moment actual de l’equip després de nou partits oficials on la pitjor cara de l’Espanyol s’ha vist en la lliga: 1 punt de nou possibles i cap gol marcat. “Penso que hi ha una evolució en el joc, a estones, on entenem una mica més el que vol el tècnic”, ha concretat el mig que no ha evitat les crítiques. “Hi ha coses que ens estan matant. Ara és difícil competir tenint aquestes errades. Patim en defensa i en les transicions. Tenim temps per solucionar-ho però tots pensàvem que estaríem millor a hores d’ara”. Víctor Sánchez seguia amb el seu argument. “No és un drama, hem de tenir les idees més clares i el futbol també és molt de cap. Uns resultats positius ho canviaria tot però ara estem per sota del que volem” i ha afegit “Som un equip que pateix quan ens va tot a la contra. Es va veure, ahir, amb el segon gol”. En aquest sentit, el rubinenc ha responsabilitzat als jugadors. “És un tema de treball però també d’actitud de cadascú dels jugadors. Hem de fer més en el camp”. Una de les claus és el model de joc i les diferències existents entre Rubi i David Gallego. “Les posicions, l’any passat, estaven més marcades i el model de Gallego és més d’interpretar quant a espais. És més d’anar compensant per tenir l’equip més en una formació i un esquema per atacar i per defensar. Has d’interpretar més els espais i on tens els avantatges. Els culpables som nosaltres”. Tot i això, el jugador ha deixat clar que la plantilla està amb el tècnic. “Parlar de què no estem amb el tècnic és una bajanada. Estem a mort amb el tècnic, nosaltres som els primers que volem guanyar i que no hem estat al nostre nivell”. Víctor Sánchez ha incidit en què “la plantilla està compensada” i que aquestes dues setmanes d’aturada els aniran bé per treballar i millorar la dinàmica de l’equip de cara al duel a Ipurua davant l’Eibar.

Per últim, ha deixat clar que jugar competició europea és positiu. “Jugar a Europa per mi és un estímul. És positiu fer-ho. És evident que hi ha viatges i pots tenir fatiga però a tots ens agrada tenir continuïtat i poder jugar partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)