Espanyol

El Monito Vargas eleva el nivell

Espanyol. L’extrem argentí s’ha convertit en un dels referents del projecte de David Gallego; tot just arribar ja ha deixat patent el seu segell de qualitat amb tres gols en la prèvia de l’Europa League i, en lliga, ha jugat tot els minuts possibles

Matías Vargas (Salta, Argentina, 1997) s’ha convertit en una de les sorpreses agradables del nou Espanyol de David Gallego. L’argentí és el fitxatge més car de la història del club. Els barcelonins van pagar, aquest estiu, 10,5 milions pels seus serveis, una xifra que deixa enrere els 10 que es van desembutxacar un any abans amb Borja Iglesias. Extrem dels de tota la vida, ràpid i descarat, és un element que li faltava a l’Espanyol. Un futbolista capaç de trencar les línies rivals amb el seu un contra un. El Monito ha demostrat en pocs partits que està totalment adaptat a la lliga Espanyol i, tot i els seus 22 anys, té una maduresa en el joc impròpia dels futbolistes de la seva generació. Gallego l’ha alineat en tots els partits de lliga. Ha diputat els 270 minuts possibles. El gol se li ha resistit en el campionat domèstic, en què s’ha erigit com un dels futbolistes més fiables tot i el difícil inici de lliga. Més enllà d’això, on més ha brillat el seu futbol és a l’Europa League: ha marcat tres gols, dos contra el Zorya i un de fabulós contra el Lucerna. Una magnífica targeta de presentació en què els aficionats i la crítica especialitzada coincideixen: Matías Vargas és el millor fitxatge de l’Espanyol. Fins ara és el que ha donat un rendiment més elevat i s’ha ficat a la butxaca els aficionats de l’Espanyol, que el tenen com un nou ídol a seguir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)