Espanyol

Gallego: “No cal ser tan alarmistes”

Espanyol. Entén les crítiques però avisa que només han passat tres jornades i assegura que davant l’Eibar es veurà un altre Espanyol diu el tècnic “molt motivat” en els seus primers 100 dies

David Gallego ha comparegut aquest matí per valorar el duel de demà davant de l’Eibar. El tècnic, que avui fa 100 dies a la banqueta blanc-i-blava, afronta un partit important per redreçar el rumb a la lliga. L’Espanyol encara no ha guanyat cap partit i busca el seu primer triomf. Una situació idèntica per a l’Eibar que també té un únic punt al seu caseller, el que va sumar a Son Moix davant el Mallorca. La diferència és que l’equip basc ha disputat les tres primeres jornades fora de casa, per obres a Ipurua, i davant l’Espanyol jugarà el seu primer partit davant l’afició. “L’Espanyol també està fotut i vindrà a guanyar”, ha assenyalat José Luis Mendilibar.

Aturada de lliga.

“Aquests quinze dies que ens han vingut bé per reflexionar per veure que hem fet bé i menys bé. Ja estava planificat que, en aquesta aturada, havíem de fer un treball més intens en l’aspecte físic per tenir la base per competir. L’equip ha fet un pas per competir molt millor.

Eibar.

“Hem de jugar en tots els camps i tots els rivals. Hem d’estar concentrats i atents. És un equip que no et deixa pausa. L’única que et deixa és la del descans perquè és obligatòria. Però m’agrada que arribi el partit per veure com respon el meu equip i en quin punt estem de creixement. És un rival que és capaç de ficar-se per davant de l’Atlético amb 2-0. Qualsevol error de concentració et penalitza. És l’equip que més centra de la lliga”.

Vargas i Wu Lei.

“Han arribat sense lesions però venen de 15 dies d’un treball totalment diferent del que hem fet i amb la fatiga d’un viatge llarg. Caldrà veure com es troben avui i demà”.

Pedrosa i la lesió.

“Està evolucionant molt bé i li falta una mica de ritme d’entrenaments amb el grup. La lesió ja la té oblidada. Està apte per estar i ho hem de valorar si és d’inici o després. O esperar la setmana vinent”.

Situació a la lliga.

“Sumar és sempre important. Estem en la jornada tres i anem molt de pressa en les valoracions. El que es comenti o es digui no li puc dedicar temps però no depèn de mi. Entenc que hi hagi part de l’afició i de la premsa que estigui inquieta. No cal ser tan alarmistes. Una altra cosa és les sensacions que transmet l’equip”.

100 dies al càrrec.

“Em sento content i il·lusionat. Em veig estimat pel club i per l’afició. Em sento molt motivat per aconseguir el que volem i segur que serà un bon any. Jo soc més del dia a dia i estic centrat en el partit de demà”.

Falta de gol.

“No hem fet cap gol però vindrà. Generem ocasions i el farem. No em preocupa. Tenim gol suficient. En aquest aspecte em preocupa més el que encaixem”.

Mendilibar.

“Ell diu que els dos equips estem igual de fotuts. Serà perquè tots dos portem només un punt. Però és un equip que no patirà per mantenir la categoria”.

Corchia lesió.

“No em vull ni alarmar ni ser molt positiu. Veurem que ens diuen el dilluns. Per ara és un contratemps perquè tenim un jugador menys per escollir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)