Espanyol

Dídac: “La victòria farà que els pròxims partits es plantegin millor”

Espanyol. El mataroní confirma que el triomf a Ipurua els hi donarà més calma per jugar. “No ens hem tret un pes de sobre però era important per evitar situacions complicades”

Dídac Vilà ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista ha valorat positivament la primera victòria aconseguida ahir davant l’Eibar. Un triomf, amb remuntada inclosa, que eleva la moral de l’equip. “És una victòria molt important i en un camp que sempre ha estat complicat per a nosaltres. Hem sabut estar encertat i aquesta victòria fa que, els següents partits, es plantegin molt millor”. Ara l’Espanyol tindrà dos partits seguits a casa davant el Ferencvaros, a l’Europa League dijous, i el diumenge, en lliga, davant la Real Sociedad. “Ara el que volem és començar l’Europa League amb bon peu. Contra el Ferencvaros hem de demostrar que l’equip està al 200 per cent i aconseguir els tres punts”, ha assenyalat el lateral que no veu diferències en jugar la competició continental o la domèstica. “Sigui Europa o la lliga, cada partit el volem guanyar. Les victòries ens serveixen per millorar i tenir més confiança”.

En tot cas, la victòria a Ipurua ha rebaixat l’angoixa competitiva dels blanc-i-blaus. “No ens hem tret un pes de sobre però sí que era important sumar punts en la lliga perquè la competició està molt igualada i així evites estar en situacions complicades i tenir un futbol més còmode i amb menys pressions”. El futbolista també ha valorat la magnífica targeta de presentació de l’equip de Gallego que no ha perdut a casa cap partit amb el surienc i ha sumat un empat a Vitòria i una victòria a Ipurua en lliga. “Ha estat un inici incòmode a casa perquè hem perdut i tens un sabor amarg però fora hem d’estar molt contents perquè hem competit en dos camps que sempre se’ns ha complicat. Hem tret 4 punts i d’altres anys no n’havíem sumat cap”. Tot i això, ara el debat es focalitza en l’estil de joc. El mataroní ha confirmat que només ha treballat sobre la base de dos sistemes: el 4-4-2 i el 4-3-3. Malgrat el triomf davant l’Eibar, l’Espanyol necessita millorar el seu futbol per acostar-se al que vol gallego. “L’equip va demostrar a Eibar un nivell d’intensitat i de no donar un duel per perdut ni les segones jugades. En altres partits de lliga havia faltat aquesta intensitat. Hem jugat d’igual a igual i hem marcat”.

El mataroní és un dels jugadors més utilitzats per David Gallego. De fet, el lateral, per la lesió de Pedrosa, ho ha jugat tot en l’últim mes.”Sempre esperes més rotacions però Pedrosa ha tingut molèsties i no hem tingut tantes rotacions. Em trobo bé físicament, l’únic partit que ens ha penalitzat va ser quan vam tornar d’Ucraïna. La recuperació va ser complicada perquè vam arribar el divendres a les sis del matí. L’equip va estar una mica més tocat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)