Espanyol

Gallego: “Arribem en el millor moment emocional”

Europa League. “Serà un dia especial després de 12 anys sense jugar a Europa”, diu el tècnic que s’ha mostrat autocrític. “Pel que fa al joc hem de créixer i ho sabem” i no es refia del Ferencvaros

David Gallego ha comparegut aquesta tarda per valorar el duel de demà davant el Ferencvaros. “Arribem en el millor moment emocional”, ha certificat el surienc conscient de la importància del triomf davant l’Eibar. Malgrat tot, el tècnic sap que el joc del seu equip encara té recorregut. “Tots som conscients que hem de donar un altre pas quant a joc ofensiu i créixer en el joc. Estem motivats i sabem que és un dia especial després de 12 anys sense jugar a Europa” i ha continuat amb la seva argumentació. “Soc molt ambiciós i sempre penso que podem estar millor. En el to físic estem en la manera òptima per competir i pel que fa a joc hem de créixer i ho sabem. Volem enganxar la gent amb el nostre joc”.

Gallego haurà de fer alguns canvis per dosificar l’equip. “La idea és fer un equip que pugui competir demà i diumenge. També hem de tenir en compte les baixes i com arriben els jugadors. He de fer dos equips que competeixin al cent per cent pel que fa a la intensitat”. El tècnic no podrà comptar amb el seu gran golejador, Facundo Ferreyra. Una lesió muscular, a Ipurua, l’obligarà a estar de baixa entre quatre i sis setmanes. “Afectar ens afectarà perquè tenim un jugador menys i l’equip ens debilita. És un jugador que veia porta amb facilitat i és una baixa important. Però no em preocupa perquè tenim jugadors de nivell que esperen la seva oportunitat. Però com menys jugadors tinguis més debilitats tindràs”.

Per últim, el surienc s’ha referit al Ferencvaros. “Sabem del potencial del rival, és campió de lliga, és experimentat a Europa i el van eliminar en la tercera ronda de la Champions. Té deu internacionals i una transició defensiva i atac molt bona. Hem de ser acurats en les vigilàncies defensives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)