Espanyol

Javi López: “Tinc la il·lusió d’un nen”

Europa League. El capità de l’Espanyol no pot amagar la seva felicitat per jugar a Europa. “És un moment històric i pot ser el partit en què més emocions podré sentir”

Javi López és el futbolista de la primera plantilla que més temps porta a l’Espanyol. El capità ha viscut els moments més difícils dels últims anys i ara gaudirà, com qui més, aquest moment de felicitat. “Després de tant temps sabem el que ha costat i el treball que hem fet per arribar a aquesta fase de grups. Ningú ens ha regalat res. És un moment històric i és la primera vegada que es jugarà a Europa en aquest estadi. És la il·lusió d’un nen. Esperem que sigui un dia especial i estiguem a l’altura”, ha explicat el futbolista que no podia amagar els seus sentiments. “Sabem de la importància del partit. És el debut a Europa i pot ser el partit en què més emocions podré sentir”. En aquest sentit, el capità també ha llançat un missatge als seguidors. “Hem aconseguit una cosa que feia molt de temps que no aconseguíem i l’afició ha de gaudir d’aquesta oportunitat que ens hem guanyat. Hem de gaudir del moment. Hem fet un treball esplèndid”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)