Espanyol

europa league

espanyol 1 -1 ferencváros

Debut agredolç a Europa

Europa League. L’Espanyol, de menys a més, no passa de l’empat davant del Ferencváros en un partit on ha fet mèrits per emportar-se els tres punts.

L’Espanyol ha tornat a Europa després de 12 anys i ho ha fet amb una sensació agredolça. Els blanc-i-blaus no han passat de l’empat en un duel on han anat de menys a més. Javi López s’ha fet un gol en pròpia porta al minut 10 que ha servit al Ferencváros per avançar-se en el marcador. Una primera part marcada per molts nervis i la desconnexió defensiva dels jugadors blanc-i-blaus. La millora en el joc ha estat evident en la segona part on l’Espanyol ha ficat un setge a la porteria hongaresa. Vargas ha signat l’empat, fet el seu quart gol de la temporada i demostrant que és un dels jugadors més en forma de l’Espanyol. L’allau de joc ofensiva dels barcelonins ha estat absoluta però sense el premi final del gol que hauria fet justícia als mèrits locals. Un punt agredolç que es barreja amb la felicitat de tornar a Europa però sense els tres punts a la butxaca. Com a premi de consolació, l’Espanyol s’ha convertit en l’equip que més partits ha sumat sense perdre a Europa i supera el registre de l’Ajax.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)