Espanyol

“L’Espanyol que vull és el de la segona part”

David Gallego. El tècnic crític amb la primera part del seu equip. “No és l’equip que m’agrada. No hem estat intensos ni còmodes”

“Vull agrair a l’afició que ha vingut a l’estadi perquè han estat de 10. Ho lamento per ells i els meus jugadors no haver guanyat”, va explicar el tècnic blanc-i-blau que per primera vegada s’ha mostrat crític amb el joc del seu equip. “A la primera part no és l’equip que volem després de pèrdua no hem estat bé en la pressió. Emocionalment ha costat. No hem estat bé ni còmode ni intens. Ni hem estat intensos”, va argumentar el surienc. Una lectura de partit totalment diferent al que va veure després del descans. “A la segona part si que s’ha vist l’Espanyol que jo vull i que és el que enganxarà l’afició. Estic amb sensacions agredolces”. En aquest sentit, el preparador català segueix veient com el seu equip necessita d’un contratemps per ficar-se en el partit. Ja va passar a Eibar i ahir, davant el Ferencvàros, la pel·lícula es va tornar a repetir.“Hem de posar-li molta atenció al perquè l’Espanyol necessita d’una adversitat per donar la seva millor versió. Els jugadors han vist, en la segona part, que podem jugar bé al futbol, que si estem atents en la pressió la nostra idea de joc és molt bona. En la primera part, la màxima responsabilitat és meva, no he donat amb la tecla per que tinguem la intensitat que vull. S’ha vist un gran equip a la segona i hem d’allargar aquests bons minuts cada vegada més”.

Per últim, el surienc va explicar el perquè de la suplència de Jonathan Calleri. “No estava per dos partits seguits i per això no ha jugat de titular. Matías, li volia donar més descans, i ha jugat més del que voldria. Tinc que jugar amb això i fer equips que puguin estar als cent per cent en tots els partits”, va concloure.

ELS VESTIDORS

Estic content però cal guanyar. Hem d’analitzar què ha fallat en la primera part i quedar-nos amb la segona
La llàstima és que hem tingut moltes ocasions per guanyar però no les hem pogut materialitzar
Matías Vargas
DAVANTER DE L’eSPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)