Espanyol

L’Espanyol no aixeca el cap (1-3)

1a divisió. Nova derrota a casa dels blanc-i-blaus que sumen tots els seus partits de lliga, tres, per desfetes. La Real Sociedad ha estat molt superior i els dubtes dels locals s’acceleren

L’Espanyol ha tornat al territori de la lliga amb la intenció de sumar el seu primer triomf a casa de la temporada i ha marxat cap a casa amb més dubtes que certeses al sarró sumant la tercera derrota en lliga al RCDE Stadium on segueix sense aixecar el vol. Partit per oblidar dels blanc-i-blaus. D’aquells que fan tremolar les cames i fan enfilar els calfreds per l’espina dorsal. L’Espanyol havia remuntat a Ipurua i avui era el dia per confirmar que aquella remuntada no era una anècdota. El duel va ser una autèntica bufetada de realitat. La Real Sociedad va ser infinitament superior a un Espanyol destarotat. Especialment en la primera on dues contres d’execució perfecta, amb un doblet de Wiliam José, han encarrilat el partit pel conjunt basc. A la represa, l’Espanyol ha tret l’orgull i ha retallat distàncies amb un gol en pròpia porta de Zaldua, prèvia jugada per banda de Campuzano. L’alegria només ha durat quatre minuts. El temps que Calero ha regalat una pilota a Isak que ha fet el tercer. Un 1-3 final que posa en relleu la superioritat de la Real i accelera els dubtes d’un Espanyol destarotat on la figura de David Gallego comença a ser molt qüestionada. I és que el partit d’aquest migdia ha estat un autèntic suplici. Ara caldrà rectificar, dijous, a Vigo, abans de rebre diumenge al Valladolid de Sergio González al RCDE Stadium. El calendari fa pujada i la reacció ha de ser clara i diàfana. Una afició que ha deixat patent el seu descontentament al final del partit amb una sonora xiulada focalitzada, en gran part, cap al tècnic, David Gallego. I és que l’Espanyol acabarà aquesta cinquena jornada amb només 4 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)