Espanyol

Gallego: “Ens hi deixarem la pell”

El tècnic. Evita parlar del seu futur: “No perdo ni un 1% d’energia pensant en altres coses. L’únic que depèn de mi és entrenar.” Per la seva banda, el seu homòleg Gontxarenko no es refia del mal moment dels blanc-i-blaus

David Gallego viu una setmana decisiva per al seu càrrec. Avui jugarà la primera de les dues finals que té al davant. El surienc no volia parlar del seu futur. “L’únic que depèn de mi és entrenar. No perdo ni un 1% d’energia pensant en altres coses. Vull apropar l’equip al nivell que volem. Volem guanyar de seguida, per tot l’entorn de l’Espanyol. Ens hi deixarem la pell per ells.” I considera que el seu grup està amb ell. “Tinc un grup que no cal convèncer. Molt competitiu. Sap el que costa tenir partits com els de demà. No cal insistir perquè estiguin motivats”. I ja més ficat en el partit ho té clar: “Volem fer un bon partit i volem guanyar. L’equip s’ho mereix i és el que intentarem fer.”

Per la seva banda, Viktor Gontxarenko no es refia del mal moment dels blanc-i-blaus i encara més després de perdre en la primera jornada contra el Ludogorets. “Parlar d’ansietat està malament”, va dir sobre la golejada, i va advertir del potencial català. “Cal parar atenció al joc de l’Espanyol i no als seus resultats, el més important és com juguen. Han perdut partits en què anaven igualats i en d’altres fins i tot s’han posat al davant i els han empatat”, va avisar el tècnic del CSKA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)