Espanyol

L’Espanyol segueix rodolant cap a l’infern

1a divisió. Encaixa una dura derrota davant el Mallorca (2-0) i es col·loca penúltim amb només cinc punts. El futur de David Gallego depèn de Chen. Les hores vinents seran decisives

L’Espanyol ha perdut aquest matí davant el Mallorca. Una derrota dura amb gols de Budimir i de l’ex blanc-i-blau, Salva Sevilla. El duel ha estat una clatellada de realitat per un equip blanc-i-blau que ja té les alarmes enceses i l’equip ingressat a l’UVI. Només la paciència de Chen Yansheng i els seus col·laboradors tècnics, són els que aguantaran a David Gallego a la banqueta. L’equip segueix sense evolucionar i el surienc no sap, fins ara, com treure rendiment a la plantilla. En les hores vinents, el director general esportiu, Òscar Perarnau, i el director de futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete, hauran de prendre una decisió en positiu o en negatiu. L’únic aval de Gallego és la bona segona part a Moscou. Avui, a Son Moix, l’equip ha viscut un autèntic naufragi esportiu. I pel camí, molts jugadors, claus fa només uns mesos com Darder o Melendo, s’ha perdut per la causa. Males sensacions per un espanyol molt castigat per les pors i amb cap certesa tangible per evolucionar i veure la llum. Avui tot és foscor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)