Espanyol

Gallego: “Ha estat un honor poder defensar aquest escut”

Espanyol. S’acomiada en una emotiva i elegant carta de tots els estaments del club deixant patent la seva implicació fins a l’últim instant. “Ho he fet donant el màxim esforç i dedicació tant en la meva etapa al Juvenil, el filial i les etapes en el primer equip”

David Gallego, que va ser relegat dilluns com a tècnic de l’Espanyol, ha fet pública, aquest migdia, una carta de comiat. “Ha estat un honor poder defensar aquest escut. Ho he fet donant el màxim esforç i dedicació tant en la meva etapa al Juvenil, el filial i les etapes en el primer equip”, ha assenyalat el surienc que també ha tingut bones paraules per tots els estaments del club començant pel president Chen Yansheng i passant pels jugadors i ajudants. “La gent que tinc propera sap els sacrificis que aquesta professió tan bonica, però també tan exigent, requereix. És per això que vull agrair-los a tots ells el suport rebut. En primer lloc i, especialment, a la meva família, també als diferents cossos tècnics amb els quals he treballat, al president, Chen Yansheng, i a les diverses direccions esportives que van confiar en mi, a tota la gent del club que treballa en el dia a dia a la qual molts aficionats no coneixen però que tenen un valor molt important. Per descomptat, a tots els jugadors que he pogut entrenar. M’emporto el vostre afecte i el vostre respecte. És el que m’heu demostrat en el dia a dia. Espero haver pogut ajudar el vostre creixement professional i crec que ha estat així en molts casos. Em sento molt orgullós de veure a tants jugadors que van passar per les meves plantilles i que ara són professionals amb un brillant futur. Seguiu treballant, no deixeu mai de creure en vosaltres i de defensar aquest escut amb orgull” i per últim tampoc s’ha oblidat dels seguidors. “Gràcies a l’afició pel vostre suport en tots aquests anys. Sou l’ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)