Espanyol

Un ritme sense pausa

Planificació. Machín està optimitzant les hores de treball, amb sessions dobles, amb l’objectiu d’implementar el seu nou estil de joc

La plantilla blanc-i-blava va tancar ahir una dura setmana de treball. A diferència dels altres dies de la setmana, Pablo Machín només va programar entrenament al matí. Però la resta de dies va treballar en dobles sessió i així tornarà a ser la setmana vinent començant per demà, quan la plantilla tindrà una doble sessió de treball, a les 10.45 i les 18 h a la ciutat esportiva Dani Jarque. Machín, que ha donat descans avui als seus futbolistes, sap que no pot perdre cap segon per arribar amb la seguretat suficient per competir el diumenge 20 d’octubre contra el Vila-real. El tècnic sap que ha d’aprofitar aquesta aturada de seleccions per bastir l’entramat del seu nou sistema tàctic. L’únic oasi que li quedarà fins a ben entrat el mes de novembre. El calendari és atapeït i la combinació de partits de l’Europa League i una jornada intersetmanal, en la lliga, no donarà treva als seus deixebles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)