Espanyol

L’Espanyol no s’atura

Presentació del futbol base. A tres quarts de set d’aquesta tarda tindrà lloc la presentació de les categories inferiors del club blanc-i-blau a la ciutat esportiva Dani Jarque

A diferència d’altres clubs catalans, que han ajornat els actes institucionals que tenien previstos per a aquesta setmana a conseqüència de la situació que travessa el país després de la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics, l’Espanyol continuarà la seva activitat amb tota normalitat. És per això que aquesta tarda, a partir de les 18.45 hores, a la ciutat esportiva Dani Jarque, tindrà lloc la presentació oficial del futbol base blanc-i-blau, masculí i femení, i de l’Espanyol Special. El club ha informat que s’espera la presència de representants del consell d’administració i dels departaments corresponents en aquest acte. Dilluns, un cop es va saber la sentència del Suprem, l’Espanyol va emetre un comunicat en què subratllava que, pel fet de ser una “entitat purament esportiva”, no representa els sentiments de la seva massa social i, per altra banda, manifestava el seu “respecte per les decisions judicials.” El club lamentava també el patiment dels presos i els seus familiars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)