Espanyol

Vargas: “Ningú vol estar on estem”

Espanyol. Valora positivament els seus primers entrenaments amb Machín i es veu preparat per adaptar-se al sistema del nou tècnic. “A Vélez ja jugàvem amb tres centrals”

Matías Vargas només porta un parell de sessions d’entrenament sota les ordres de Pablo Machín. Les úniques que ha pogut fer des que va tornar de la concentració amb la seva selecció. Tot i això, l’internacional valora molt positivament al sorià. “He estat entrenat només dos dies i tinc una molt bona primera impressió. Estem treballant molt i esperem que tot sigui positiu”, ha dit l’argentí. Tot i això, era conscient que a ningú li agrada que hi hagi un canvi d’entrenador. “Era una cosa que no ens esperàvem i que estiguem (a la classificació) on estem. És frustrant i dolorós quan marxa algú però ja sabem com és el futbol. Ara hem de mirar cap endavant”.

Ara totes les mirades estan enfocades en el sistema que utilitzarà Machín. Un 3-5-2 inicial i un profund canvi tàctic amb relació als mètodes de Gallego. “No és un sistema nou per a mi, a Vélez ja jugàvem molt amb tres centrals. Jo, el que vull, és aprendre i provar nous sistemes. També vaig aprendre de David (Gallego) i ara em tocarà fer-ho de Machín. Tinc 22 anys i estic per aprendre”, ha dit, de manera disciplinada, té clar que amb la plantilla que hi ha “tenim jugadors i qualitat per fer el que ens demana Machín”. El futbolista també ha deixat clar que li agrada més jugar pel mig però no té cap prioritat. “Amb el temps he après a jugar per la dreta i per l’esquerra o pel centre. On hem toqui de jugar ho faré de la millora manera”

Més enllà dels conceptes tàctics, Vargas sap que han de capgirar la mala dinàmica a la lliga. “Hem de ser autocrítics. Ningú vol estar on estem i estic segur que ho revertirem”. Ara el rival, diumenge, serà el Vila-real. “És un equip que juga molt bé al futbol amb interiors de molta qualitat però hem de pensar en què fem nosaltres per guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)