Espanyol

Machín: “La plantilla té capacitat i és el moment de demostra-ho”

Espanyol. El tècnic més que l’esquema tàctic li preocupa “l’essència” de l’equip. Admet la càrrega psicològica per no haver guanyat a casa. “Sí que pesa però el més important és que l’afició no dubti”

Pablo Machín ha comparegut aquesta tarda per valorar el partit davant del Vila-real de demà (16 h. RCDE Stadium). Serà l’estrena del tècnic a la banqueta de l’Espanyol i el sorià té el repte de sumar la primera victòria a casa. Un fet que els periquitos encara no han aconseguit aquesta temporada després de quatre partits com a local a la lliga. L’únic resultat positiu va ser l’empat amb el Ferencvàros (1-1).

SISTEMA.

Sí, la plantilla s’adaptarà. El més lògic és jugar amb tres centrals i es poden adaptar perfectament. És necessària una nova dinàmica. El sistema pot ser amb tres centrals i el que més em preocupa és l’essència. Això no és sembrar i recollir sinó veure, com més aviat millor, l’equip que tots els espanyolistes volem.

MELENDO I PIATTI, LESIONATS.

“Ha tingut una contusió en l’últim entrenament i també Piatti que ha tingut un problema muscular. Poques hores abans del partit és millor no arriscar. Necessitem tota l’energia dels futbolistes per competir de la millor manera”.

SENSACIONS.

“Volem ser un equip competitiu i estar dins del partit. Lluitar per aconseguir els tres punts”.

WU LEI.

“El hàndicap que tenim els clubs és tenir futbolistes amb les seleccions. Ell ha arribat tard després d’un llarg viatge però estan en disposició per poder-nos ajudar. Si, no és en aquest partit, serà en els propers i serà important l’energia de tots”.

SISTEMA.

“Tots els bons jugadors poden jugar junts i és feina de l’entrenador d’acoblar-los i que aportin coses i convèncer. Hi ha partits en què hauran d’intervenir junts”.

PSICOLÒGIC

“Sí que pesa l’aspecte psicològic. Hem començat malament a casa i és més fàcil que aquesta desconfiança pugui aparèixer però també a l’entorn. En els moments de dubte els que no poden dubtar és l’afició”.

VILA-REAL.

“Té excel·lents futbolistes i fa temps quetreballant junts. Tenen l’experiència de no haver tingut una lliga fàcil, l’any passat, tot i caure davant Osasuna tenen moltes virtuts. Qualsevol jugador pot ser determinant, és un equip ofensiu i amb futbolistes de molt talent. Hem d’intentar minimitzar-los i per guanyar el partit hem de tenir molta eficàcia a les àrees”.

VÍCTOR GÓMEZ

“Tots els futbolistes que entrenen amb nosaltres tenen possibilitats i he estat aquestes dues setmanes amb ell. És un futbolista de futur i també ho pot ser de present”.

SITUACIÓ DE L’EQUIP.

“M’he trobat un vestidor implicat i capacitat tenen i ara és el moment de demostrar-ho”.

SITUACIÓ SOCIAL A CATALUNYA.

“No som marcians i vivim en el mateix planeta que vosaltres. El club ha fet un comunicat i en el que estem d’acord tots és que tots els que estiguem a l’estadi el que volem és que guanyi l’Espanyol i posarem totes les nostres forces en això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)