Espanyol

espanyol

espanyol 0-1 vila-real

Machín s’estrena amb derrota

Espanyol. El Vila-real aigualeix el debut del nou preparador. Els grocs n’han tingut prou amb un gol de Toko Ekambi, en la primera part, per emportar-se la victòria. Els periquitos segueixen sense sumar cap punt en lliga al seu estadi

L’Espanyol ha perdut aquesta tarda davant el Vila-real en l’estrena de Pablo Machín. Els blanc-i-blaus han millorat la seva imatge però ha estat insuficient per sumar, com a mínim, un punt. Un gol de Toko Ekambi ha estat suficient perquè els groguets sumessin els tres punts. Un premi gran pels mèrits fets pels de la Plana Baixa. Els de Calleja s’ha avançat en el primer xut que han tingut. L’Espanyol ha anat a remolc durant la resta del partit buscant l’empat que no ha arribat malgrat les múltiples ocasions. Entre el travesser i l’encert d’Asenjo, el Vila-real ha aguantat el marcador.

Aquesta derrota complica la situació en lliga a l’Espanyol. Un equip que segueix sense sumar cap punt al RCDE Stadium. I és que dels cinc partits jugats al seu feu en lliga s’ha escapat tots els punts. Un inici de campionat tètric i que manté a l’Espanyol en descens com a penúltim i amb una distància sobre la zona de salvació de quatre punts. La millora en el joc amb Machín és evident però ha estat insuficient per aconseguir embutxacar-se algun punt. La situació segueix sent crítica i caldrà seguir treballant de valent per sortir del pou de la classificació després de nou jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)