Espanyol

Machín no hi entén, de jerarquies

Contrapunt. El debut de Víctor Gómez ha estat la notícia més positiva. El jove futbolista, de 19 anys, va ser el millor de l’Espanyol contra el Vila-real. Una estrena que deixa ben clares les intencions del nou preparador blanc-i-blau

El partit contra el Vila-real deixarà un detall per a la història: el debut de Víctor Gómez amb el primer equip. El lateral es va estrenar en un onze titular i va deixar clares les intencions de Pablo Machín. Un entrenador que no hi entén, de jerarquies i que valora, per damunt de tot, el rendiment del seus futbolistes. “Ja tenia referències de Víctor. No miro el DNI ni la procedència. Ha fet un bon partit i molt complet, fins i tot un bon xut que ha aturat Asenjo. Ha fet un bon partit”, va explicar el tècnic se Sòria després del partit. I és que el jove de 19 anys va ser el millor del partit i va deixar clar que la seva continuïtat en l’onze no serà cap bogeria, tot i tenir Javi López i Corchia com a competència directa al lateral dret. “És un debut agredolç. Estic content d’estrenar-me a la lliga, però menys pel resultats. No hem guanyat encara a casa i hem de seguir. No fer les ocasions s’acaben pagant”, es lamentava el d’Olesa de Montserrat, que guardarà per sempre l’ovació amb què el va premiar la graderia quan el van canviar. “M’ha fet il·lusió que l’afició cantés el meu nom”, deia amb humilitat el campió d’Europa sub-19 a l’estiu. Ara ha fet el primer pas per ser un jugador de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)