Espanyol

Piatti i Calleri, lesionats

Més problemes. Piatti estarà sis setmanes de baixa per una lesió al recte femoral i Calleri en romandrà tres per una lesió al bíceps femoral esquerre. Puado, amb un esquinç, també està tocat

Piatti, Calleri i Puado es perdran els propers partits després dels problemes físics que han patit en les últimes hores i que els obligaran a treballar de forma individualitzada al costat dels fisioterapeutes de l’equip.

Piatti no va poder completar l’entrenament de dissabte passat per un problema muscular a la cuixa esquerra. El futbolista, que ha estat sotmès en les últimes hores a una nova exploració, pateix una lesió al recte femoral proximal de la cama esquerra, en una zona afectada per una cicatriu antiga. El davanter ha començat ja el treball de rehabilitació i s’espera que el temps de baixa sigui d’unes sis setmanes, tot i que caldrà estar pendent de la seva evolució.

D’altra banda, Calleri va acabar el partit davant el Villarreal amb molèsties. Les proves a què ha estat sotmès en les últimes hores confirmen una lesió de grau un al bíceps femoral esquerre. El termini estimat de baixa estaria entre dues i tres setmanes, també en funció de la seva evolució.

Puado també podria estar uns 10 dies de baixa per un esquinç al turmell esquerre. El jugador va acabar amb molèsties la sessió de dissabte, però, en l’entrenament de diumenge previst per als no convocats, ja es va evidenciar que no podia continuar i se’l va sotmetre a un tractament específic que continuarà durant els propers dies.

Finalment, s’espera que Melendo s’incorpori aquest dimarts a la feina amb la resta dels seus companys després que dissabte acabés amb una forta contusió a la zona sacre ilíaca dreta que li va impedir entrar a la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)