Espanyol

L’Espanyol no aixeca el cap a casa

Primera divisió. Els blanc-i-blaus, tot i avançar-se amb un gol de penal de Marc Roca, acaben sucumbint davant l’empenta del València que remunta el duel amb gols de Parejo i Maxi Gómez

L’Espanyol ha encaixat la seva sisena derrota consecutiva a casa. De fet, tots els equips que arriben al RCDE Stadium marxen amb les butxaques plenes. En total són 18 els punts que ja han volat de Cornellà. La dinàmica és mortal i digne d’una pel·lícula de terror. L’Espanyol no aixeca el cap i així és difícil sortir de la zona de descens. Els blanc-i-blaus acabaran la 12a jornada amb només vuit punts i ancorats en els llocs de descens. La temporada és farà molt llarga i després del partit d’aquest matí, qui més qui menys, ja s’ha fet a la idea que aquest curs serà una marató de patiment. I això que els blanc-i-blaus s’ha avançat en el marcador després d’un bona primera part, la millor d’aquesta lliga a casa. Marc Roca ha transformat un penal. Així ha arribat al descans l’Espanyol que ha semblat enfilar el primer triomf del curs. Res de tot això. La segona part ha estat una tortura. Parejo ha empatat, després d’un innocent penal de Víctor Gómez sobre Rodrigo i la remuntada l’ha segellat Maxi Gómez. Desesperació total a les files periquites. Un equip que no aixeca el cap a casa i, així, es fa molt complicat mantenir la supervivència a casa. La situació és crítica i el futur immediat té com a propera cita a la lliga el Wanda Metropolitano. Mala peca al teler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)