Espanyol

Els dubtes es queden a fora

La plantilla. El seu discurs continua sense esquerdes i confien en la seva qualitat per sortir de la delicada situació classificatòria. Un moment calcat, en el del curs 2003/04, en què l’Espanyol es va salvar del descens en l’última jornada

L’Espanyol travessa un moment delicat. Els blanc-i-blaus no troben el camí del triomf i les jornades van passant. Els catalans sumen 8 després de 12 jornades, uns números que no es veien des de la temporada 2003/04. Aquell curs, amb Luis Fernández a la banqueta, els blanc-i-blaus es van salvar del descens en la darrera jornada de lliga guanyant el Múria a Montjuïc. Ara la plantilla actual, tot i la delicada situació a la taula, intenta abstreure’s dels dubtes de l’entorn i confia cegament en les seves possibilitats. “Ho tirarem endavant, n’estic seguríssim”, va confessar Marc Roca. “Estic convençut, per com s’està entrenant, creient i jugant l’equip, que ho aconseguirem”, va reiterar el mig, que no tem la duresa del futur calendari. “Estem molt vius. Tenim bon equip i bons jugadors. Ens en sortirem. Serà qüestió de temps, la plantilla ho sap, i estem convençuts. No podem negar la realitat i aquest any no ens estan sortint les coses. Ho solucionarem”, va argumentar Roca, que veu la situació com una oportunitat: “Estem a baix i en som conscients però tenim una oportunitat. Molts jugadors no hem passat mai per aquesta situació i això ens ajudarà a créixer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)