Espanyol

David López: “Estem convençuts que podem guanyar al Wanda”

Espanyol. El central, tot i el mal moment en la lliga, confia que la dinàmica de joc engegada amb Machín es transformarà aviat en bons resultats. “Si, seguim així, acabarem l’any sense tenir problemes”

David López ha estat el protagonista a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El central ha valorat la delicada situació esportiva de l’equip: penúltim amb vuit punts després de 12 jornades de lliga. “Estem passant per una dinàmica molt dolenta però estic convençut que aquest és el camí. Els resultats no ho demostren però en moltes fases del partit sí. Contra el València, en 60 minuts vam ser superiors a ells. Si, seguim així, acabarem l’any sense tenir problemes”, ha explicat el central que mira amb optimisme el proper duel davant l’Atlético. “Està la lliga molt igualada. El Barça va perdre al camp del Llevant i nosaltres podem anar al Wanda i guanyar. Anem amb una idea molt clara i convençuts que podem guanyar”, ha subratllat el futbolista tot i que ha senyalat que “No estem tranquils perquè la situació a la lliga no és agradable però els resultats arribaren. Estic a dins i ho noto”. Tanmateix, el jugador sap que un dels dèficits de l’equip és la falta de gol. “És cert que ens falta efectivitat de cara al gol i ho hem de corregir”.

Europa League.

L’Espanyol jugarà dijous un duel d’Europa League. L’equip està invicte i una victòria a casa davant el Ludogorets seria, pràcticament definitiu, per segellar la classificació per a vuitens. “És important moralment veure que som capaços de guanyar en una competició complicada com l’Europa League i encara millor el partit de l’Atlético i encara millor la lliga” i ha afegit:”La lliga és la competició més important i ens dona a menjar a tots. L’europa league és un torneig atractiu i si guanyem farem un pas important en la classificació. Només pensem en el partit de demà” i ha deixat clar que la competició continental no li fa nosa. “Portava, molt de temps, esperant jugar l’Europa League i no em fa nosa. Espero continuar passant fases i hem de solucionar la situació a la lliga. Tenim equip suficient per afrontar les dues competicions”

Per últim, David López ha parlat de la seva nova situació en el terreny de joc: central esquerre en una línia amb tres defenses. “No havia jugat mai i em sacrifico en el que faci falta. He d’agafar el més ràpid possible els conceptes per ajudar l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)