Espanyol

Machín: “Molts matarien per jugar a Europa”

Espanyol. “Tenir por és humà però amb por no es rendirà millor”, diu sobre la delicada situació en lliga que no qualifica “d’alarmant”

Pablo Machín ha comparegut aquest matí per valorar el duel de demà davant el Ludogorets. Un matx clau per deixar enllestida la classificació per a setzens.

ROTACIONS.

“Tots es pot plantejar i quan van ser capaços de guanyar al camp del nostre rival és una possibilitat d’estar tranquils. Canvis n’hi haurà segurs però ara no sé quants seran.

CLASSIFICACIÓ.

“Guanyant, no ho estaríem matemàticament, però si virtualment. Ara tenim una oportunitat per guanyar davant la nostra afició i donar-li una alegria a la nostra gent que ja s’ho mereixen. També per corroborar les bones sensacions”.

LLISTA DE CONVOCATS.

“No hi ha llista perquè demà farem un altre entrenament per veure com estan tots els nostres jugadors”.

EUROPA NO MOLESTA.

“Som uns privilegiats per jugar una competició europea. Molts matarien per jugar-la. No molesta Europa però si condiciona perquè no tens tot els temps per recuperar. Ho hem d’assumir i intentar aprofitar la llarga plantilla que tenim. Tots els jugadors tindran oportunitats per mostrar-se i et poden veure per Europa. És una motivació. Li donem tota la importància al partit davant el Ludogorets”.

POR DEL DESCENS.

“Tenir por és humà però amb por no es rendirà millor. Tenim una dificultat que jo no la qualificaria d’alarmant, però la classificació mai menteix i ens hem guanyat on estem. Nosaltres estem en el procés de reunir tots els condicionats perquè aquesta sort ens afavoreixi. L’entorn pot tenir por? Tot és immediat i ho volem ja però l’única forma és treballant, no confiar-se, saber que la situació és real i tots hem de donar més. No soc ningú per demanar res a l’afició però hem d’estar junts i més en els moments de debilitat”.

PLANTILLA.

“Veig que els jugadors ho senten i els miro als ulls i veig que no menteixen. Ho veig en els entrenaments i després dels partits. Ens costarà però estem capacitats. Som un equip que té les seves limitacions però quan competim de veritat estem al nivell de qualsevol i això ho hem d’aconseguir durant 90 minuts o, si no, que no es notí tant”.

UN MES A LA BANQUETA.

“Sé el que costa sortir de les males dinàmiques i tenim possibilitats de sortir d’aquesta situació perquè, si no, no hauria vingut. Aquest és un repte més, estic en un gran club i els futbolistes tenen capacitat i els he de sortir el màxim rendiment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)