Espanyol

L’Espanyol esclafa el Ludogorets (6-0) i es classifica

Europa League. Melendo, Lluís López, Matías Vargas, Campuzano, Pedrosa i Ferreyra signen els gols blanc-i-blaus

La primera victòria de la temporada de l’Espanyol a l’RCDE Stadium, descomptant els partits de la fase prèvia de l’Europa League, ha arribat de forma contundent i s’ha consumat ben aviat. En poc més de mitja hora, l’equip de Pablo Machín ha enllestit la feina davant el Ludogorets, en el partit que el classifica matemàticament per als setzens de final de la segona competició continental. Al final dels 90 minuts, mitja dotzena de gols que confirmen que

Óscar Melendo ha obert el marcador en el minut 4, a passada de Granero, enmig d’una arrencada de partit frenètica. Només vuit minuts més tard, Rafael Forster ha estat expulsat per aturar Víctor Campuzano que, molt murri, se n’anava directe a porteria després de robar una pilota i el partit ha començat a ser només blanc-i-blau. Amb un jugador més, l’Espanyol no ha trigat a fer el segon: Lluís López, ha rematat de cap a la xarxa un córner, aprofitant l’errada del porter. Per si no n’hagués prou, en el minut 34, Goralski ha fet penal sobre Melendo i ha vist la segona groga. Matías Vargas ha marcat des dels onze metres i el Ludogorets s’ha trobat amb nou homes i un tres a zero en contra. Missió impossible per als búlgars.

El que ha vingut després ha estat poc més que un entrenament amb públic, un monòleg de l’Espanyol davant d’un rival que amb prou feines s’ha defensat com ha pogut. Abans del descans, Melendo, amb una rematada que ha acabat al pal, i Bernardo, en una acció a pilota aturada, han estat a punt d’augmentar la diferència en el marcador. Però el 4-0 no ha arribat fins als primers minuts de la segona part, quan Campuzano, aprofitant una assistència deliciosa de Melendo, ha superat Iliev. Machín, que ha pogut prendre bona nota de la qualitat del jove Pol Lozano, ha mogut la banqueta per donar entrada a Pedrosa, Wu Lei i Ferreyra, i el català i l’argentí han respost signant, respectivament, el 5-0 i el 6-0.