Espanyol

“Només amb les sensacions no es viu”

Machín. Es felicita per la millora contínua del seus futbolistes, però lamenta no ser prou competitius: “Ens costa un munt puntuar”

Pablo Machín va viure, ahir, un nou partit amarg davant l’Atlético de Madrid. “El marcador ens ha deixat sense opcions, però com s’ha produït cal analitzar-ho”, apuntava el tècnic. “En la primera part, hem estat molt a prop d’anar amb avantatge. Però quan estem en aquesta situació classificatòria, sembla que tot ens vagi a la contra. Creiem que és un fora de joc més sensible del que ens pensem i ens ha afectat”, va dir en relació al primer gol de Correa. Una diana que va ser el punt d’inflexió del duel. “En la segona, l’Atlético ha estat superior i ha demostrat el seu potencial. Després, hi ha hagut una falta en què podíem empatar, però ens l’han anul·lat. A partir d’aquí, ens hem desordenat i així és difícil guanyar un partit, i més contra l’Atlético. Hem estat precipitats i no hem tingut claredat amb la pilota. Em quedo amb el fet que hem tingut opcions de puntuar.” Ara, el que preocupa és el futur. “Estem en una situació complexa i difícil. Som penúltims i ens costa un munt puntuar. Amb les sensacions no es viu. Estem millorant, som competitius durant moltes fases dels partits, però el que decideix en els partits és la qualitat i la determinació a les àrees.”

D’altra banda, el de Sòria va evitar parlar del VAR, que va donar un gol a l’Atlético i no es va revisar un possible gol de David López. “El VAR? Són situacions molt al límit i jo no les puc analitzar perquè podria jugar en la meva contra.”

Ara, tot es concentra en el futur immediat després de l’aturada de la lliga. “Tenim ara un partit a casa contra el Getafe i necessitem guanyar amb l’ajuda de la nostra afició. Hem de tenir unió, creure en nosaltres i que els nostres futbolistes importants es notin.”

ELS VESTIDORS

Hem demostrat que som un equip per no ser on som, però això es canvia amb resultats i no amb paraules
No són excuses, però el gol de l’empat ens ha fet mal i a nosaltres ens n’han anul·lat un
Sergi Darder
migcampista de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)