Espanyol

Capdevila: “Ens sentim perjudicats, no hi va haver el mateix criteri pels dos equips”

Espanyol. El portaveu blanc-i-blau manifesta el malestar del club per l’ús de VAR en l’arbitratge del partit contra l’Atlético de Madrid

El portaveu del RCD Espanyol, Joan Capdevila, ha manifestat aquest migdia, davant la premsa, el malestar del club blanc-i-blau per l’us que va fer del VAR Jesús Gil Manzano, l’àrbitre de l’Atlético de Madrid Espanyol que es va disputar ahir.

- Quina opinió té de l’arbitratge de Gil Manzano en l’Atlético - Espanyol de diumenge?

- Nosaltres ens queixem de què no es va utilitzar el mateix criteri amb els dos equips. En la primera jugada, en el gol de Morata, l’àrbitre ho va fer molt bé: va deixar seguir l’acció i, tot i que l’assistent va assenyalar fora de joc, després de la revisió del VAR es va veure que era gol legal. En canvi, en la jugada del gol de David López el criteri no va ser el mateix: podia haver deixat seguir l’acció i, després, revisar-la en el VAR. La falta és molt rigorosa, si és que hi ha falta. De fet, crec que els àrbitres podrien fer més us del VAR, perquè és un avenç tecnològic que ajuda al futbol. En aquest cas ens hem sentit perjudicats, perquè era una jugada en el minut 85 que suposava l’empat a dos. Potser haguéssim tret alguna cosa positiva d’un camp molt difícil.

- Creu que hi va haver premeditació?

- L’arbitratge va estar correcte, excepte en la jugada del gol de David López. Ens vam sentir molt perjudicats. Són coses que els àrbitres podrien millorar.

- Creu que van pagar els plats trencats de les queixes que va fer l’Atlético de Madrid?

- No ho sé. Ens centrem en nosaltres. Esperem que no es torni a repetir una situació com la d’ahir, especialment ara, que estem en una situació delicada i cada punt és or.

- No es pot dir que l’Espanyol s’hagi vist beneficiat pels àrbitres en aquest primer tram de lliga...

- No busquem que ens beneficiïn, sinó que ens tractin com a la resta d’equips. Que el criteri sogui el mateix per a tothom.

- Estan tranquils, tot i la situació a la lliga?

- No ho podem estar, quan ens trobem a cinc punts de la salvació. La situació no és bona i, per això, aprofitarem aquesta aturada per preparar el partit contra el Getafe com una final. Necessitem que l’afició i els jugadors estiguin units, que l’estadi s’ompli. Ara és el moment, el punt d’inflexió és el partit contra el Getafe. No se’ns pot escapar. Quan hem estat units, l’equip ha respost.

- El partit contra el Getafe és, doncs, una final?

- Sí, no hi ha més. És un partit marcat en el calendari i tenim quinze dies per preparar-lo. Abans de l’aturada de nadal tindrem tres partits a casa, si els guanyem, si sumem nou punts, veurem les coses molt diferents.

- Com es convenç una afició que veu que el seu equip obté resultats tan dolents a la lliga?

- En som conscients, quan no es guanya l’afició té tot el dret a manifestar el seu malestar. Però el compromís dels jugadors és total i no està de més demanar a l’afició que ens doni suport. Sempre ho han fet, però ara una mica més.

- Hi haurà reforços en el mercat d’hivern?

- El club sempre treballa per cobrir les necessitats que hi pugui haver. Queda un mes i mig perquè s’obri el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)