Espanyol

L’Espanyol aixeca la veu per l’arbitratge de Gil Manzano

Espanyol. El portaveu del club blanc-i-blau, Joan Capdevila, lamenta que l’arbitre de diumenge al Wanda Metropolitano no consultés el VAR després del gol anul·lat a David López

Diumenge, en la zona mixta del Wanda Metropolitano, David López advertia a la premsa que hauria de mossegar-se la llengua per no dir-la grossa. El motiu era el gol que Jesús Gil Manzano li havia anul·lat en els últims minuts de l’Atlético de Madrid - Espanyol, que suposava l’empat a dos i que no va pujar al marcador per una suposada falta del futbolista de Sant Cugat. “Hem estat revisant les imatges i encara estem més empipats”, etzibava. “Qualsevol persona del futbol sap que això no és falta. Si hagués estat a l’inrevés, seria penal? Em sembla que no. Com a mínim hauria d’haver revisat l’acció, igual que va fer en la meva jugada amb Felipe” lamentava també. David López, un dels pesos pesants del vestidor blanc-i-blau, anava més enllà i insinuava que potser l’Espanyol hauria de seguir l’exemple de l’Atlético: “després del partit de l’Sevilla va fer una campanya en contra de l’VAR espectacular i els ha fet efecte.”

Dit i fet. Ahir al migdia, el portaveu de l’Espanyol Joan Capdevila compareixia davant la premsa a la ciutat esportiva Dani Jarque per alçar la veu, en nom del club, contra el tracte arbitral rebut al Wanda Metropolitano. “No es va utilitzar el mateix criteri amb els dos equips. En la primera jugada, en el gol de Correa, l’àrbitre ho va fer molt bé: va deixar seguir l’acció i, tot i que l’assistent va assenyalar fora de joc, després de la revisió del VAR es va veure que era gol legal. En canvi, en la jugada del gol de David López el criteri no va ser el mateix: podia haver deixat seguir l’acció i, després, revisar-la en el VAR. La falta és molt rigorosa, si és que hi ha falta”, deixava anar en la seva primera resposta. “Ens sentim perjudicats, perquè la jugada es va produir en el minut 85 i suposava l’empat a dos. Potser haguéssim tret alguna cosa positiva d’un camp molt difícil”, hi afegia.

Capdevila, com ho havia fet l’Espanyol en un missatge publicat a les xarxes social, es va mostrar partidari dels avenços tecnològics aplicats al futbol, però no en la diferència de criteris. “L’arbitratge de Gil Manzano va ser correcte, excepte en la jugada del gol de David López. Ens vam sentir molt perjudicats. Són coses que els àrbitres podrien millorar”, va dir.

INDIGNATS

No es va utilitzar el mateix criteri amb els dos equips en el moment d’utilitzar el VAR. Ens vam sentir molt perjudicats
La jugada del gol de David López es va produir en el minut 85 i era l’empat a dos
Joan Capdevila
PORTAVEU DE L’ESPANYOL
Qualsevol persona del futbol sap que no era falta. Hauria d’haver revisat l’acció en el VAR
David López
JUGADOR DE L’ESPANYOL

El partit contra el Getafe és “una final”

Joan Capdevila va aprofitar la seva presència davant els mitjans de comunicació per enviar un missatge a l’afició: “No podem estar tranquils quan ens trobem a cinc punts de la salvació. La situació no és bona i, per això, aprofitarem aquesta aturada de la competició per preparar el partit contra el Getafe com si fos una final. Necessitem que l’afició i els jugadors estiguin units, que l’estadi s’ompli. Ara és el moment, el punt d’inflexió és el partit contra el Getafe. No se’ns pot escapar. Quan hem estat units, l’equip ha respost.” El portaveu de l’Espanyol va subratllar la importància dels partits que vindran abans de final d’any, en especial els que l’equip de Pablo Machín disputarà a l’RCDE Stadium. “Abans de l’aturada de nadal tindrem tres partits a casa. Si els guanyem, si sumem nou punts, veurem les coses molt diferents”, va dir en aquest sentit. Capdevila és conscient que els mals resultats de l’equip a la lliga, especialment a casa, no ajuden a engrescar a l’afició espanyolista. Tot i així, no dubta a convocar-los en els pròxims compromisos a Cornellà-El Prat: “Quan no es guanya l’afició té tot el dret a manifestar el seu malestar. Però el compromís dels jugadors és total i, per això, no està de més demanar que ens donin suport. Sempre ho han fet, però ara una mica més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)