Espanyol

Reunió de més d’una hora

L’entrenament. La plantilla de l’Espanyol va saltar al camp d’entrenament a les dotze del migdia, quan habitualment ho fa a tres quarts d’onze, perquè hi va haver xerrada al vestidor

La sessió de vídeo d’ahir, dilluns, es va allargar fins a una hora i quinze minuts per a la plantilla de l’Espanyol. I és que, a més de l’habitual visionament de les jugades del partit del cap de setmana, hi va haver xerrada entre el cos tècnic i els futbolistes blanc-i-blaus, que van saltar a la gespa del camp d’entrenament de la Dani Jarque a les dotze del migdia, quan habitualment ho fan a tres quarts d’onze.

La derrota al Wanda ha empitjorat, encara més, la situació a la lliga en un moment en què la competició s’atura. Pablo Machín podrà aprofitar aquesta treva de quinze dies per continuar treballant el seu equip i, alhora, recuperarà algun lesionat. Jonathan Calleri sembla el més pròxim a tornar als terrenys de joc. Per contra, Naldo s’afegeix a la llista on ja hi són Pablo Piatti i Ander Iturraspe.

Viatge a la Xina

Ahir a la nit, Roger Guasch, el director general corporatiu de l’Espanyol, i Òscar Perarnau, el director general esportiu, van viatjar a la Xina, on es reuniran amb el propietari del club, Chen Yansheng.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)