Espanyol

Melendo: “És absurd pensar que juguem més pressionats a casa”

Espanyol. Nega que juguin més incòmodes a casa per no haver guanyat i no considera el duel amb el Getafe com una final. “És la temporada de quedar-nos a primera i seguir gaudint”

Óscar Melendo ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar la situació esportiva de l’Espanyol.”Tenim dues setmanes per treballar i seguir insistint en la idea del tècnic i necessitem el suport de l’afició i el convenciment d’anar per la victòria”, ha explicat el tècnic que ha parlat del pròxim duel davant del Getafe. Un partit on l’Espanyol espera trencar la seva mala ratxa a casa on no ha guanyat cap dels sis partits de lliga. “No és una final, és un partit important per la dinàmica que portem. Ens hem marcat guanyar al Getafe. Sabem que serà un partit difícil, per com estar el Getafe, i gràcies a la nostra afició esperem tornar a la victòria”. El davanter nega que juguin incòmodes a casa pel fet de no haver guanyat. “És absurd pensar que juguem més pressionats a casa per no haver guanyat. Ho preferim perquè estem amb la nostra afició que no ens ha fallat en els tres anys que porto aquí”, ha explicat el punta que ha afegit “És la temporada de quedar-nos a primera i seguir gaudint” i desitja que el diumenge 24 de novembre “hi hagi la millor entrada de la temporada”.

En l’aspecte personal, el futbolista espera “trobar la seva millor versió” i ha parlat dels paral·lelismes amb la temporada anterior. “Són temporades diferents. L’any passat tampoc vaig començar jugant i va ser una mica dur. Després vaig acabar amb 20 partits. Crec en el que faig i li vull posar difícil al tècnic per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)