Espanyol

La calma de Ferreyra

Espanyol. “No tinc pressió, intento aïllar-me. Ja he passat per aquesta situació altres vegades”, diu el davanter, que convida la plantilla a jugar amb alegria els pròxims partits

Un del problemes que arrossega l’Espanyol aquesta temporada són els problemes amb el gol. Ara mateix els catalans són l’equip menys golejador de primera divisió amb només set dianes. Les mateixes que el Leganés i el Celta, els dos equips que acompanyen els blanc-i-blaus en la zona de descens.

“Els davanters som els encarregats de marcar, però no ens tornem bojos i estem tranquils. Tot pot canviar. Marques i agafes confiança. Estem treballant per marcar el cap de setmana vinent”, deia amb pausa el jugador cridat a ser home gol de l’equip aquest curs. “No tinc pressió. Només penso treballar bé durant la setmana i agafar les idees del tècnic. Si em poso a llegir el que diuen sobre la falta de gol, és una cosa que ens pressionarà. Intento aïllar-me i ja he passat per aquesta situació altres vegades i ho he revertit. Tranquil·litat i treball.” Tot i això, l’argentí té clar que han de millorar certs automatismes: “Jo necessito que l’equip em trobi i l’equip també em necessita fora de l’àrea. Estem treballant i competint i estic convençut que el gol arribarà i canviarà la dinàmica. Els davanters començarem a marcar. Sigui jo o un altre.”

L’altre factor important és la necessitat de guanyar a casa: “Nosaltres el que volem és guanyar a casa i això ens preocupa i volem donar una alegria a la nostra gent.” I pel que fa a la possible futura competència en el mercat d’hivern, Ferreyra ho té clar: “Tot el que sigui per sumar benvingut sigui. Però això ho sabrà el tècnic i la comissió esportiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)