Espanyol

David López canvia de banda

Tàctica. La lesió de Naldo permetrà al santcugatenc ocupar el cantó dret de l’eix de la defensa i abandonar l’esquerre, on jugarà Calero. Això dotarà l’equip de més sortida de pilota i tots dos futbolistes jugaran en el seu lloc més natural

L’arribada de Machín ha dotat l’Espanyol del segell identitari del tècnic de Sòria: la línia de tres centrals. Un plantejament tàctic innegociable per al preparador. Aquesta línia de tres registrarà variacions en el duel del 24 de novembre contra el Getafe. La lesió de Naldo –té una lesió a la musculatura isquiotibial de la cama esquerra que el farà estar entres quatre i sis setmanes de baixa– obliga a fer canvis. El més evident serà la nova ubicació de David López. Fins ara el santcugatenc ha jugat tots els partits de lliga amb Machín com a central esquerrà. Ara, el capità passarà a la dreta. Una posició més agraïda, especialment per la sortida de pilota i pels moviments tàctics. David López podrà fer un futbol més natural pel fet de ser dretà, i en alguns partits ha patit pel cantó esquerre. Aquest moviment de peces, en què Bernardo es mantindrà com el defensa central, hi haurà la incorporació de Fernando Calero. El castellà està cridat a ser important aquesta temporada i el fet de ser esquerrà facilitarà la seva adaptació al cantó que li deixa David López. Precisament una de les grans habilitats de Calero, junt amb la velocitat i anticipació, és la seva capacitat per treure la pilota controlada des del darrere i els desplaçaments en llarg. Uns moviments de peces que faran més natural la gestió de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)