Espanyol

Vídeo de motivació

Espanyol. Fa públic un espot encoratjador on apareixen exentrenadors i exfutbolistes de l’entitat sota el lema #ForçaMágico. L’objectiu és unir a l’afició i l’equip pel partit davant el Getafe

  • VÍDEO: Video Força Mágico Espanyol

El partit davant el Getafe de diumenge no és un duel qualsevol. L’equip de Machín espera sumar el seu primer triomf en lliga i començar, de manera decidida, l’operació remuntada. L’Espanyol ha anat tocat diverses tecles des de posar preus econòmics pels socis i d’altres activitats lúdiques perquè el RCDE Stadium registri la millor entrada de la temporada. Un altre pas decisiu a la recerca del punt d’inflexió a la lliga s’ha donat aquest matí amb la publicació d’un vídeo motivacional on diversos exjugadors i entrenadors que encoratgen als aficionats i a l’equip a no rendir-se. En el vídeo hi apareixen Joan Capdevila, Luis García, Moisés Hurtado, Raúl Tamudo, Àngel Morales, Javi Chica, Diego Orejuela, Iñaki Pérez de Arrilucea, David Garcia, Jordi Lardín, Rafa Marañón, Thomas N’Kono, Àlex Garcia, Raúl Longhi, Toni Velamazán i Eloy Pérez.

En aquest vídeo, els exfutbolistes blanc-i-blaus realitzen un gest d’unitat entre equip i afició. El club convida a tots els seus aficionats a què es gravin un vídeo fent aquest mateix gest dient Força Mágico Espanyol i el puguin pujar als seus propis perfils de xarxes socials utilitzant el hashtag #ForçaMágico, amb l’objectiu de transmetre tot l’ànim possible a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)