Espanyol

Granero: “No és una llosa jugar a casa”

Espanyol. “Estic convençut que l’afició respondrà, mai ens han fallat”, ha dit el madrileny que ha llançat un pronòstic. “Tenim un pla ofensiu: serem un equip golejador. No tinc cap dubte”

Esteban Granero ha passat aquest matí per la sala de premsa. El mig ha intentat llançar un missatge positiu davant el duel davant del Getafe. Un partit clau per capgirar la tendència de l’Espanyol a casa on, de moment, no ha sumat cap punt en lliga. “Som madurs per gestionar el partit amb responsabilitat. Estem preparats per rendir al màxim nivell tot i saber que la victòria és necessària”, ha apuntat el madrileny a qui li agrada jugar com a local. “Sempre volem jugar a casa. No ho sentim com una llosa. Sentim la responsabilitat per no haver guanyat en lliga. Ens fa mal. Hem de correspondre a la nostra gent i fer-los gaudir”, ha dit tot incident en què no dubta del suport dels seguidors. “Estic convençut que l’afició, més que mai, respondrà en aquest partit. Sempre ho ha fet i ja ens ho van demostrar en els pitjors moments de la temporada passada”.

Granero té clar quin ha de ser el pla de partit. “Si som protagonistes del partit, qualsevol equip, sense la pilota i jugant al seu camp, es sent més incòmode. El Getafe sempre intenta jugar a camp contrari” i pel que fa als punts a fer d’aquí a Nadal prefereix anar pas a pas. “La meta és guanyar tots els partits. Pensar en menys no tindrà gaire sentit. Però estem mirant a curt termini. La clau és anar a poc a poc i intentar guanyar el partit que tens més a prop”.

Per últim, ha pronosticat que la falta de gol acabarà aviat. “Tenim un pla ofensiu que ens ha de donar situacions de gol i soc optimista: serem un equip golejador. No tinc cap dubte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)