Espanyol

L’Espanyol rodola cap a l’infern

1a divisió. Partit terrorífic dels blanc-i-blaus que perden una nova ocasió d’enganxar-se a la salvació. Osasuna li dona una repassada i despulla a una equip sense ànima (1-4)

L’Espanyol és l’equip dels disbarats. Avui era el dia per donar un cop sobre la taula i donar un salt per enganxar-se a la salvació. El partit ha estat una tortura pels més de 21.000 espectadors que han presenciat el partit en directe i han acomiadat als seus futbolistes amb una sonora xiulada. L’Espanyol està mort i la forma en què s’ha produït el desastre viscut aquesta tarda és un missatge directe a la por i, de retruc a una realitat: aquest equip està avui més a prop de descens que ahir. És un equip sense referències i l’efecte Machín ja s’ha esvaït. I això que els blanc-i-blau han marxat al descans amb una avantatge mínima en el marcador gràcies a un gol de Marc Roca de penal.

La represa ha estat una condemna. En tres minuts, Osasuna ha donat la volta al marcador gràcies a dues errades no forçades de l’Espanyol. El segon gol ha estat d’aquells que entren en les analogies del disbarat amb Bernardo retrat fent una assistència de gol al Chimy Ávila. Però encara hi havia vida. Roncaglia va ser expulsat i l’Espanyol ha buscat remuntar. Amb inferioritat numèrica, els navarresos s’han multiplicat fent encara més dura la realitat blanc-i-blava i pujant la seva quota golejadora a quatre gols. En el descompte Calleri ha marcat el definitiu 2-4. Un gol que ha estat celebrat amb una sonora xiulada per part d’una afició desencantada i que ha acomiadat al seu equip amb crits de “directiva dimissió” i “jugadors mercenaris”. Derrota dura i terrorífica. El futur és negre per a l’Espanyol.