Espanyol

Machín: “Derrotats? En el futbol sempre hi ha sorpreses”

Espanyol. “Anem a jugar un partit de lliga i no seria la primera sorpresa que es dona en un camp complicat”, apunta el tècnic que espera veure una imatge renovada dels seus deixebles

Pablo Machín ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit entre el Madrid i l’Espanyol (Santiago Bernabéu, 13 h. ).

FERREYRA

“Hem anat amb precaució i hem decidit que no entrés en la llista de convocats.

L’ESPANYOL ÉS LA VÍCTIMA.

“Derrotats? Anem a jugar un partit de lliga i no seria la primera sorpresa que es dona en un camp complicat. Vaig a jugar un partit de lliga i volem ser competitius. Això és el que anem va buscar. Tenir un punt de competitivitat”.

BAIXES.

“Ells tenen baixes i nosaltres també. Sempre n’hi ha. Els seus lesionats són importants però els nostres també”.

DECLARACIONS OSASUNA.

“Les situacions de dins del vestidor han de quedar a dins però soc franc i, si ho vaig dir fora, no em puc contradir dins. En el cara a cara hem d’aclarir el que la gent no ha entès i els futbolistes són receptius. Els primers que es sentien com jo eren ells. Havíem posat molt en un partit que teníem guanyat i en 45 minuts el van tirar per la borda. Hi ha moments en què, potser, hem de comptar fins a deu. Però jo em quedaria amb alguna de les frases. És una roda de premsa en què es diuen coses reals i em ratifico en el que vaig dir i els futbolistes saben perquè ho he dit i els fons de les meves paraules”.

ANTECEDENTS AMB EL MADRID.

“He guanyat dues vegades al Real Madrid però cada partit és diferent i en el Bernabéu les possibilitats són més difícils. Primer, més enllà del rival, és tornar a tenir sensacions de ser un equip competitiu i, dins de la dificultat, ho tenim senzill veien les coses que hem fet bé per fases. Hem tingut moments on hem demostrat que som un equip de primera i que pot guanyar a qualsevol. I perquè no pot ser demà?”

VENIR A L’ESPANYOL

No em penedeixo. Vinc a un gran club que està en un moment de dificultat. He vingut amb total convenciment de què ho puc fer. És evident que tenim arguments per millorar la classificació i la diferència són petits detalls. Podem rendir millor del que ho hem fet. Molts gols que hem rebut són per errors propis”.

BAIXES DEL REAL MADRID.

“Qualsevol jugador que surti traurà la seva millor versió. No podem menysprear a ningú i més si són jugadors del Real Madrid”.

24 ANYS SENSE GUANYAR AL BERNABÉU.

“Un empat? Depèn de com vagi el partit. Si guanyo 0-2, no. Però puntuar a fora i en un cap com el Bernabéu és positiu i més per un equip com els nostres que no ha puntuat gaire. El Madrid perd algun partit al Bernabéu i perquè no pot ser demà?”

LLISTA DE CONVOCATS.

Cap novetat destacada en la llista de demà. Una convocatòria que presenta un canvi: Machín només ha donat entrada a Granero per la sanció de Víctor Sánchez.

Andrés, Diego López (ps), Pipa, Pedrosa, Lluís López,, David López, Dídac, Bernardo, Calero, Víctor Gómez, Darder, Melendo, Marc Roca, Granero, Pol Lozano, Wu Lei, Calleri, Campuzano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)