Espanyol

Busquen un director general

Espanyol. Els noms de Mateu Alemany, Vicente Casado i José María Durán sonen per fer-se càrrec de la nova direcció general del club, que aplegarà l’àrea esportiva i l’econòmica

En el nou organigrama del RCD Espanyol que es va anunciar dilluns li falta un element clau: el del nou director general. La sortida de Roger Guasch i la degradació d’Òscar Perarnau deixen lliure un lloc per al qual ja han començat a sonar els primers noms. Un d’ells és el de Mateu Alemany, que va ser president del Mallorca i que ha estat director general del València entre el mes de març de 2017 i el passat mes de novembre. També sonen Vicente Casado, que ha estat director general del Màlaga i executiu de la federació espanyola de futbol, i José María Durán, el director general del Getafe, que va ser director financer de l’Espanyol fins que Rastar Group va aconseguir controlar el club, l’any 2016. Per ara, el conseller Mao Ye Wu i el vicepresident Carlos García Pont s’encarreguen de la direcció executiva de l’Espanyol.

Per altra banda, segons va anunciar Ser Catalunya, LaLiga vol denunciar davant el comitè de competició el càntic coral contra Borja Iglesias que es va sentir a l’RCD Stadium diumenge passat, en el partit contra el Betis. Part de l’afició blanc-i-blava va cridar “Borja, mor” en diferents moments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)