Espanyol

La copa és per gaudir-la

Revitalitzadora. L’Espanyol i el Lleida passen mals moments en la lliga i avui (19 h, DAZN) tenen l’oportunitat de sumar una alegria necessària

Sortir de la monotonia té les seves coses bones si la rutina no és bona. La relació tant de l’Espanyol com del Lleida, que s’enfronten avui en la primera eliminatòria de la copa al Camp d’Esports, amb les respectives lligues és tòxica. Per tant, avui tindran una trobada nova, fresca i excitant. La copa, però, té la seva part negativa perquè el frenesí d’emocions que provoca pot trastocar la rutina, si no es canalitza correctament. La plantilla, físicament, a més, ha d’estar preparada.

L’Espanyol ha trobat en les competicions intersetmanals l’èxit que no obté en la lliga. “En la nostra situació hem de fer coses que ens facin augmentar l’autoestima”, afirma Machín, que és plenament conscient de la cara B que té aquesta competició. “Per a ells [el Lleida] és una oportunitat i voldran aprofitar-la i mostrar-se. Nosaltres tenim més a perdre que a guanyar perquè tothom pensa que hem de guanyar, jo inclòs. Però ho haurem de demostrar. Guanyant estem fent allò que se’ns pressuposa i és la nostra obligació”. Machín farà rotacions i donarà descans als habituals; ho ha demostrat en la llista de jugadors: s’emporta al Camp d’Esports, amb el porter Adri, Ricard Pujol i Moha, del filial.

El Lleida tampoc gira rodó en la lliga ja que s’ha despenjat de la lluita del lideratge per culpa d’una sèrie de dos punts dels últims 15. A tot això s’hi ha d’afegir el grapat de baixes que arrossega l’equip de Molo, amb Liberto i Marc Martínez com a seriosos dubtes, i el calendari, que implica dos partits (el de l’Espanyol avui i contra el Sabadell, líder del grup tercer de la segona B, dissabte) en menys de 48 hores. “Ara mateix el que tenim al davant és un repte molt interessant”, diu l’entrenador de l’equip blau: “Amb tots els condicionants de baixes i la nostra situació en la lliga, no és el millor escenari però ens hem de sobreposar a tot el que vingui.”

LES REACCIONS

Ara mateix el que tenim al davant és un repte molt interessant amb tots els condicionants
Manuel Casas, ‘Molo’
entrenador del lleida
En la nostra situació hem de fer coses que ens facin augmentar l’autoestima
Pablo Machín
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)