Espanyol

Machín: “Anem amb la idea que és el partit”

Espanyol. “Busquem motius per l’esperança i saber on estem”, diu el tècnic en la prèvia del partit davant el Leganés. Qui perdi acabarà l’any com a cuer

L’Espanyol tanca l’any davant el Leganés. Ara mateix tots dos equips estan en zona de descens. Els catalans són cuers i els madrilenys penúltims. Qui perdi acabarà l’any en última posició.

EL PARTIT.

“Serà un partit en què els nervis, la pressió i tot l’aspecte extrafutbolístic haurà molt de dir. Però estem acostumats a la pressió constant. Som futbolistes tot i que ens agradaria lluitar per cotes més altes”.

SENSE REVULSIU.

“Queden molts partits i aquest revulsiu encara ha de sortir. Hem tingut un canvi de cara i els resultats ens estan costant. Hem de ser competitius i aconseguir victòries”.

ESTIL DE JOC.

“Es fonamental posar tot el que tenim i hi ha una línia que no podem baixar”.

NO ACABAR CUERS.

“Aquesta victòria ens servirà per acabar l’any amb una sensació totalment diferent i encarar el nou any de manera diferent”.

EL LEGANÉS

“És un equip que està molt igualat a nosaltres en tot i no està tenint un bon inici. És una oportunitat per a nosaltres i mesurar-nos a un equip semblant. Busquem motius per l’esperança i saber on estem”.

ASPECTE ANÍMIC

“L’equip sempre ha estat conscienciat i compromès que tenim arguments per competir tret de la segona part davant l’Osasuna”.

UN CAIXA O FAIXA?

“No tinc la sensació que és demà a mai. Anem amb la idea que és el partit. Tenim moltes coses per lluitar, un equip que està en la nostra lliga i similar a nosaltres”.

JAVIER AGUIRRE.

“L’experiència és un grau però cada temporada tot canvia. Tots hem salvat situacions difícils però el més important són els futbolistes que són els que les fiquen i les aturen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)