Espanyol

L’esperança passa per Butarque

Espanyol. L’equip de Machín busca contra un Leganés en idèntica situació un triomf per fugir de la cua de la taula

L’Espanyol tanca l’any a Butarque. La crisi esportiva obliga a sumar una victòria per començar a fer números per a la salvació. Qui perdi acabarà la lliga cuer. Tots dos equips estan empatats a 10 punts al fons de la classificació. És un duel de caixa o faixa i l’objectiu és mantenir la bona imatge mostrada contra el Betis, en què els homes de Machín van mostrar el rostre més ferotge i combatiu. “És un partit en què els nervis i les pressions tenen molt a dir, però som un equip de professionals acostumats a la pressió constant. Ens ha tocat lluitar per sortir de baix de tot i hem de posar el millor que tinguem per aconseguir la victòria”, va explicar Pablo Machín. Un duel ara assenyalat en vermell. “No és un ara o mai. Queden molts partits, però sí que anem amb la idea que és el partit i que tenim moltes coses per les quals lluitar. Contra un rival de la nostra lliga i molt similar a nosaltres hem de donar el millor.” L’Espanyol continua buscant un revulsiu que el porti a la zona de permanència i el dia clau és avui. “M’ho prenc com que queden molts partits. Malgrat que és cert que aquest revulsiu fins ara no està arribant, és evident que hem aconseguit que l’equip tingui una altra cara. Competim, però els resultats ens estan costant. Hem de fer el pas definitiu i aconseguir victòries.”

Per la seva banda, el Leganés de Javier Aguirre buscarà un triomf per certificar el creixement del seu equip. Fins ara el joc del conjunt madrileny ha millorat de manera ostensible però una victòria, i més contra l’Espanyol, seria un premi doble. “És un partit de sis punts: els que fas tu i els que no sumen ells”, va dir el Vasco, que preveu un partit disputat però espera un triomf “per acabar l’any amb bones sensacions”.

LES FRASES DELS ENTRENADORS

No és un ara o mai. Queden molts partits, però sí que anem amb la idea que és el partit i no volem acabar l’any cuers
Pablo Machín
entrenador de l’Espanyol
És un partit de sis punts: els que fas tu i els que no sumen ells. Vull tancar l’any amb una victòria i bones sensacions
Javier Aguirre
entrenador del leganés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)