Espanyol

L’Espanyol fa pana cap a Madrid

Incident. El tren AVE que ha portat l’expedició blanc-i-blava cap a Madrid ha estat aturat durant tres hores a Guadalajara. El club està fent gestions per jugar el partit davant del Leganés, programat aquest migdia, per la tarda

Del gos flac no s’apeguen més que puces. Això és el que li està passant a l’Espanyol aquesta temporada. L’expedició ha arribat passada la mitjanit a l’hotel de concentració. Un trajecte en AVE que ha estat maratonià i una petita odissea per l’expedició blanc-i-blava. La comitiva ha sortit de l’estació de Sants a les cinc de la tarda. Un trajecte que havia de completar en tres hores s’ha doblat fins arribar a les set hores de recorregut per un problema a la catenària motivats pel fort vent que ha fet en les últimes hores. Això ha obligat a l’expedició a romandre durant tres hores aturats a Guadalajara. El club blanc-i-blau ha intentat buscar alguna mesura alternativa per poder fer el tram entre Madrid i Guadalajara i, fins i tot, s’ha plantejar portar l’autobús del club per rescatar als futbolistes però aquesta opció s’ha descartat per problemes en la maniobra i l’apropament a la zona, segons ha apuntat el periodista Javier De Haro.

Ara mateix, el club està fent gestions amb la lliga per ajornar, fins a la tarda, el partit que han de jugar amb el Leganés. L’Espanyol ha de jugar avui, al migdia, el seu partit a Butarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)