Espanyol

“No és qüestió de fustigar-nos. Hi ha marge”

Espanyol. “El meu futur? Els números són els que són. Estic fent un bon treball i tinc la consciència tranquil·la”, va explicar Machín

Pablo Machín no va fer un discurs crític després de la dura derrota d’ahir a Leganés. El tècnic va gastar aquesta bala després del duel contra l’Osasuna, en què va carregar contra els jugadors. Ahir, va ser diplomàtic, conscient que està vivint les últimes hores com a entrenador de l’Espanyol. “Hem sortit conscienciats del que ens jugàvem i ha estat un partit competit. Sabíem que seria un duel en què els errors marcarien i les condicions meteorològiques, també, i ells s’ha adaptat millor”, va argumentar tot afegint: “No és qüestió de fustigar-nos. Hi ha marge i les distàncies no són insalvables; encara queda tota una volta. Després d’aquesta aturada, hem de fer un reset.” Al voltant dels errors individuals, tampoc va fer sang: “Són errors individuals i això ja depèn de cadascú i cal saber assumir la pressió de ser professionals. Hem de minimitzar errors i, després, amb el canvi d’entrenador és en el que més estem incidint.”

La resta de la compareixença es va centrar en el seu futur. “Només estic pensant a revertir la situació i no puc perdre el temps en coses que no depenen de mi. M’he de focalitzar a millorar el grup i no perdre energies en això. Hi ha tres possibilitats en el futbol i una és perdre.” El tècnic també va parlar dels seus mals resultats. “Estic buscant què és el millor perquè els jugadors rendeixin i no estic obsessionat amb el sistema. No crec que sigui del sistema. Avui [per ahir], hem jugat de tres formes diferents. Els números són els que són i estic fent un bon treball i tinc la consciència tranquil·la.”

Per últim, va defensar els seus futbolistes. “No han sortit sense motivació i a passar la tarda. Els qui més ganes tenen de guanyar són els futbolistes i també ho sento jo. Nosaltres hem de donar la cara i revertir la situació. El retard del tren és una excusa fàcil. Hi ha hagut més coses en el partit.”

ELS VESTIDORS

Estem amb el tècnic i aquest és un grup indivisible però estem dolguts per la derrota
Esteban Granero
Migcampista de l’Espanyol
És una derrota duríssima. No han estat millors, però hem comès errors. No hi ha excuses
David López
migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)