Espanyol

Accelerar amb els fitxatges

Mercat. La prioritat absoluta de l’Espanyol és concretar la incorporació d’un davanter. L’opció Hulk es refreda per l’alt salari del futbolista i Raúl de Tomás torna a agafar protagonisme

L’Espanyol ha de fer diversos fitxatges en aquest mercat d’hivern però la gran prioritat és un davanter. Aquí és on els directius del club estan picant fort. Hulk era un dels noms en cartera. Les bones relacions amb el Xangai SIPG, club d’on va arribar Wu Lei, obrien la possibilitat d’incorporar, cedit, el brasiler. Ara aquesta possibilitat s’esfuma per la nova regulació governamental que obliga els clubs a pagar un màxim de 3 milions d’euros de fitxa als futbolistes estrangers. Hulk cobra 20 milions per temporada i el Xangai no es vol fer càrrec de gran part de la fitxa.

Aquesta situació ha fet revifar l’interès de Raúl de Tomás. Vella aspiració de l’Espanyol des de fa un parell de temporades. Ara podria reactivar-se de manera decisiva segons indica Pericos on Line. El Benfica ha obert la mà i es mostra obert a una cessió. El futbolista no està tenint minuts i veu la seva sortida com una manera de tornar a agafar protagonisme. Coneix la lliga i està acostumat a lluitar en situacions delicades com va demostrar en el Rayo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)