Espanyol

Raúl de Tomás, sense pors

Presentació. El davanter destil·la emoció en les seves primeres hores com a blanc-i-blau i assumeix la pressió de ser el fitxatge més car de la història del club com una motivació extra

Raúl de Tomàs (Madrid, 1994) ha estat presentat com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista arriba al rescat d’un equip que és cuer de primera. Però per damunt d’això arriba per solucionar el problema de cara a porteria. I és que els conjunt blanc-i-blau és el menys golejador de la categoria amb només 14 gols en 19 partits. Una xifra pírrica que explica, en part, el mal moment. La solució passa per aquest futbolista resolutiu que, en la seva primera temporada a primera, va fer 14 gols en el Rayo. Un any abans a segona, amb el conjunt madrileny, es va enfilar als 24 gols superant la xifra golejadora d’un ex blanc-i-blau com Borja Iglesias que es va quedar en 22 gols.

El nou davanter de l’entitat barcelonina arriba amb la pressió de ser el fitxatge més car de la història. L’Espanyol ha pagat 20 milions d’euros al Benfica pel seu traspàs. El club portuguès es reserva un 20 per cent d’una futura plusvàlua del futbolista que ha signat per sis anys fins al 30 de juny del 2026. Una aposta decidida i directa del president Chen Yansheng per fugir de les brases del descens. El Benfica va pagar aquesta mateixa quantitat aquest estiu al Real Madrid però encara podria treure més beneficis de l’operació i pot rascar uns extres de fàcil compliment que elevarien la xifra total fins als 22 milions d’euros quan el punta faci els seus 5 primers gols, amb la permanència de l’Espanyol a primera i la disputa de deu partits del madrileny. Ara caldrà veure com el madrileny digereix la pressió de ser un dels referents de l’equip i el preu pagat per ell. “Em motiva ser el jugador més car de la història d’un club tan important i històric com l’Espanyol. M’ho deixaré tot per tornar aquesta confiança dipositada en mi”, va assenyalar el futbolista que encarava la pressió sense por i de cara a barraca. A més a més, valora de manera especial el rescat del club blanc-i-blau en un moment delicat com el que vivia al Benfica. “Agraeix-ho que el club hagi pagat aquests diners per mi quan no estava jugant a Portugal. Ho agraeixo molt i vull tornar aquesta confiança.”

Raúl de Tomás té com a intenció tornar al seu millor nivell a l’Espanyol després del seu pas infructuós pel Benfica. “No he estat bé a Portugal però des que vaig parlar amb l’Espanyol he recuperat la il·lusió i les ganes. Assumeixo la responsabilitat de ser un jugador important de la plantilla. He recuperat tot el que he perdut només amb estar aquí i ara. A partir d’avui espero que tot el que passi sigui bo. El que he perdut en 6 mesos ho he recuperat en un dia a Barcelona.” L’Espanyol ha anat cuinant a foc lent el seu fitxatge. Un seguiment que ja ve de lluny. “Veníem parlant amb ell des del passat 11 de desembre”, com va explicar el director de futbol professional, Rufete i que ara s’ha concretat. “Li vull agrair les facilitats que ens ha donat i per afrontar aquest repte que té per endavant.”

Ara, amb la seva figura, l’Espanyol vol recuperar el gol perdut. I és que en les darreres temporades, el club blanc-i-blau ha tingut un home de referència al davant. Només cal recordar a Sergio García, Gerard Moreno, Borja Iglesias o Raúl Tamudo. Referents i solvents en atac. Precisament, el madrileny va recordar la figura de l’històric dorsal 21. “M’agradaria ser important en aquest club. Tamudo és un exemple per a qualsevol davanter. Tant de bo pugui fer les mateixes coses.”

LES DECLARACIONS

Em motiva ser el jugador més car de la història d’un club tan important i històric com l’Espanyol. M’ho deixaré tot per tornar aquesta confiança
No he estat bé a Portugal però des que vaig parlar amb l’Espanyol he recuperat la il·lusió i les ganes. Soc un jugador nou
Tamudo és un exemple. Tant de bo pogués fer les mateixes coses que ha fet ell aquí
Raúl de Tomás
NOU DAVANTER DE L’eSPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)