Espanyol

Melendo surt de l’anonimat

Retorn. La seva titularitat en el derbi li ha fet recuperar la il·lusió. El davanter del planter no era titular, a la lliga, des del 15 de setembre passat a Ipurua. La presència d’Abelardo, a qui cataloga d’“entrenador extraordinari”, n’és la clau

Óscar Melendo va ser una de les sorpreses d’Abelardo en l’onze titular del derbi. L’asturià apostava, de manera decidida, pel menut futbolista. D’aquesta manera es trencava una sequera de quatre mesos sense sortir d’inici. El precedent va ser a Ipurua, el 15 de setembre. “Volia tornar amb l’equip. Des del partit d’Eibar que no jugava de titular. Tenia moltes ganes de veure el meu nom d’inici a la pissarra”, admetia el futbolista que ha vist com Gallego i Pablo Machín no li van donar la continuïtat que, ara, espera gaudir amb Abelardo. “Em sembla un entrenador extraordinari, que té les idees molt clares i que ens les ha transmès amb molt de convenciment. L’altre dia es va veure l’Espanyol que volem ser i la seva idea de joc. Volem convèncer la gent que podem”, deia sobre la figura de l’asturià i la necessitat de l’equip de seguir alimentant les opcions de permanència. La primera estació serà al Vila-real, on hi haurà un desplaçament massiu d’aficionats amb 1.400 entrades venudes. “El nostre objectiu és la salvació. Volem treure el màxim de punts. Ara toca el Vila-real i el suport de la gent que es desplaçarà ens agrada perquè en donarà aquest plus que necessitem. Volem els tres punts.” Però demà toca la copa contra el San Sebastián de los Reyes. “No ens n’oblidem i ens fa molta il·lusió”, va subratllar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)